Elsbeth heeft ons goed geholpen bij het voorbereiden en focussen op nieuwe fondsen en stichtingen. Haar bijdrage heeft geleid tot waardevolle relaties voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Elsbeth heeft een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van fondsenwerving. Bovendien is ze een plezierige persoon om mee samen te werken. Haar vermogen om ons te voorzien van de juiste, relevante kennis waardoor we snel resultaten hebben behaald, getuigt van haar expertise. We zijn dankbaar voor haar inzet en kijken uit naar verdere samenwerking. Elsbeth, bedankt voor je waardevolle bijdrage aan de KNRM!

Jeroen Wooning, relatiebeheerder/fondsenwerver KNRM

 

At KNCV Tuberculosefonds, we are extremely grateful for the invaluable support of Elsbeth in the areas of Nalaten and Foundations. Her vast knowledge and expertise really is crucial to our daily work. Elsbeth is a strategist, but with a talent to translate a vision into structurel and easy to implement action plans. Elsbeth's passion is inspirational, she is a pleasure (gezellig) to work with and has helped not only our organization, but me enormously in my role at KNCV.

Janice Head, Private Fundraising Officer KNCV

 

Elsbeth is een expert op het gebied van de nalaten doelgroep. Zij heeft onze organisatie geholpen om meer inzicht te krijgen in onze nalaten-doelgroep door het opzetten en uitvoeren van een onderzoek. De resultaten zijn direct toegepast in onze donor journey. Elsbeth werkt efficient, neemt veel werk uit handen en het resultaat van haar inspanningen is direct zichtbaar. Daarnaast is ze als persoon sociaal en spontaan en kan ze uitstekend samenwerken. Heel veel dank voor jouw hulp aan Artsen zonder Grenzen.

Anne Lutters, relatiemanager Artsen zonder Grenzen

 

Elsbeth is een strateeg voor werving nalatenschappen en major giften die bij Plan International altijd "thuis" mag komen. Haar expertise, gedrevenheid en strategische inzichten zet ze met haar hands on mentaliteit makkelijk om in actie waarbij ze niet vergeet de organisatie mee te nemen. Elke keer wanneer ze zich bij ons inzet, zetten we weer een stapje in professionalisering op dit vakgebied. En het is nog gezellig ook!

Martha Nauta, marketeer Plan International Nederland

 

Mede dankzij de fijne samenwerking met Elsbeth is relatiemanagement binnen de Zonnebloem beter op de kaart komen te staan. Haar jarenlange ervaring binnen Goede Doelen-land deelt zij graag met anderen, daardoor is ze een inspirator, motivator en helpt ze structuur aan te brengen op zowel strategisch als operationeel niveau. Elsbeth als coach heeft mij hernieuwd inzicht in en handvatten gegeven voor mijn functie bij de prachtige organisatie waarvoor ik ieder dag mag werken.
Margot Kiezenberg, relatiemanager bijzondere giften bij De Zonnebloem